diumenge, 5 de gener del 2014

NOU DISTOX2

El nou DistoX2 ja està disponible

La modificació realitzada per al Disto A3 de Leica, de Beat Heeb, ha significat una autèntica revolució en els aparells dedicats a la topografia espeleològica. Resulta il · lustratiu com en un article signat per Grundstrøm, de la Norwegian Speleological Society, es pugui llegir que, encara que pugui sonar com les paraules d'un comercial, el DistoX pot ser la resposta als somnis dels topògrafs de cavitats. El prototip del DistoX va ser presentat per Beat Heeb en el 4t Congrés Europeu d'Espeleologia Vercors 2008 en la seva ponència Paperless Caving - An Electronic Cave Surveying System La talp sans papier - 1 système électronique de Topographie, juntament amb el seu programari per a PDA, l'aplicació denominada Pocket Topo.

Pocket Topo permet processar i emmagatzemar les dades obtingudes en els treballs de camp de la topografia espeleològica, directament en la cavitat. L'aplicació ha estat dissenyada per funcionar en una PDA que utilitzi Windows Mobile, o en qualsevol dispositiu que suporti l'entorn. Net compacte. D'altra banda, està preparada per a rebre directament els mesuraments topogràfics des del DistoX, a través d'una connexió Bluetooth, encara que les dades poden ser, a més, introduïts manualment. 

imatge extreta de http://paperless.bheeb.ch/

 
El nou kit d'actualització DistoX per al Leica Disto X310 ja està disponible! (2013.12.24).
El DistoX2 consisteix en un Leica Disto X310 i un kit d'actualització que afegeix una brúixola de 3 eixos i clinòmetre i una connexió Bluetooth. El kit d'actualització consisteix en una PCB amb components SMD. Substitueix la placa base de l'Disto. Fins a 1.000 mesuraments es poden emmagatzemar en el dispositiu.
La targeta d'ampliació es pot muntar fàcilment a l'interior de la X310, que resulta un dispositiu robust i resistent a l'aigua (IP 65).

La informació addicional està disponible en els manuals de la pàgina de descàrrega.  





DISTO X2

Per obtenir més informació,
Escriviu a:
heeb@speleo.ch












 ALGUNAS CAPTURES DE PANTALLA:








Per accedir al treball complet d'Antonio Alcalá pertanyent al grup G40, en PDF, fes clic en aquest enllaç: DistoX