divendres, 11 d’abril del 2014

PREMIS ESPELEO 2015 ( GEV )

Benvolguts espeleòlegs\ espeleòlogues:

En els Primers compassos de 2015, i coincidint Amb L'Edició d'Un Nou Llibre Sobre espeleologia a Jaén,s'organitzara la VI Gala de l'Espeleologia, On es lliuraran els Premis ESPELEO 2015.





Aquests premis van néixer fa ja diversos anys amb la inquietud de donar merescut homenatge a espeleòlegs, clubs i institucions que lluiten, treballen, divulguen i s'afanyen en pro de l'espeleologia. Tot i que aquests premis amb anterioritat s'han donat per tenir relació a l'espeleologia a Andalusia, per a la pròxima edició tindrem també Premis NACIONALS I INTERNACIONALS

Pel que si teniu en ment a persones, associacions, clubs o institucions que es mereixin ser reconegudes en l'àmbit de l'espeleologia, podeu enviar aquesta candidatura amb un breu currículum, perquè el jurat pugui decidir les nominacions oportunes.

 Podeu enviar les vostres propostes al correu gevillacarrillo@hotmail.com, o a l'adreça postal: Grup d'Espeleologia de Villacarrillo (GEV); Plaça 28 de Febrer, n º 5, 1 º -2 ª; CP: E-23300 Villacarrillo (Jaén, Espanya); posant-nos més dades del candidat (telèfon, mail i direcció), per posar-nos en contacte amb ell en el cas que sigui nominat.


PER AMPLIAR INFORMACIÓ CLICKA LA FOTO 

 

http://espeleovillacarrillo.blogspot.com.es/2014/04/convocados-los-premios-espeleo-2015.html?m=1