dimecres, 20 de maig de 2015

ALPIFLY APP

Fa uns dies corria per les xarxes socials Facebook concretament, l'enllaç a una notícia que s'havien produït a Catalunya el primer rescat gràcies a una aplicació per telèfon mòbil.El titular del ReusDiari.cat era el següent:  El primer salvament Gràcies a una aplicación mòbil és fa a Duesaigües

 Per llegir l'article fes click sobre la foto

 

http://www.naciodigital.cat/delcamp/reusdiari/noticia/11765/primer/salvament/gracies/aplicacio/mobil/es/fa/duesaigues

 

Aqui deixo un video que explica una miqueta l'aplicació  

Rep missatges relatius a la teva seguretat

El 112/911 de la zona on et trobis pot enviar missatges relatius a la seguretat a totes les persones que cregui convenient.

Si Internet no hi arriba, l’SMS sí

Quan no hi ha Internet, la petició d’emergència s’envia a través d’un SMS que arriba directament al sistema Alpify i és tramitat pel servei d’emergències 112/911 de la teva àrea.

Persona de contacte: amic o familiar

Facilita una persona de contacte d’emergència, així el 112/911 podrà facilitar el teu estat i ubicació a una persona de la teva confiança en cas de necessitat.

Consum de bateria

Actualment, de mitjana, Alpify gasta: en un dispositiu Android, un 7 %* de la bateria durant tot el dia, i en un iPhone, un 10 %*.
*Informació variable segons el model.

Telèfons d’emergència de la teva àrea

Segons la zona on et trobis, apareixeran uns telèfons d’emergència o uns altres per així tenir sempre a mà els telèfons més importants relacionats amb la seguretat.

Enviament automàtic de la ubicació

En trucar al 112/911, s’envia automàticament la teva posició. Per a això, has d’activar aquesta opció en el perfil d’usuari de l’aplicació.

Fent click sobre la foto podreu accedir a la web de on poder descarrègar l'APP

http://www.alpify.com/ca/